Nova trobada de Càritas Regional a Mallorca amb la visita dels tres Bisbes Representants de les Càritas Diocesanes de Menorca, Eivissa i Mallorca han duit a terme la primera trobada trimestral …

Nova trobada de Càritas Regional a Mallorca amb la visita dels tres Bisbes


Nova trobada de Càritas Regional a Mallorca amb la visita dels tres Bisbes

Representants de les Càritas Diocesanes de Menorca, Eivissa i Mallorca han duit a terme la primera trobada trimestral de 2017 per coordinar la seva acció social a les illes.

Avui, a la seu de Càritas Mallorca, membres dels tres equips directius de Càritas de Menorca, Eivissa i Mallorca s’han reunit com a Càritas Regional, encetant la ronda de trobades trimestrals que es realitzen al llarg de l’any. Aquestes trobades permeten mantenir una comunicació i informació fluida per conèixer la realitat social de les illes i faciliten dur a terme una acció social coordinada a les tres diocesanes.

A aquesta reunió s’ha incorporat per primera vegada el nou Delegat Episcopal de Càritas a Eivissa, Miguel Àngel Riera, rebent una càlida benvinguda. A més a més, el nou representant al Consell de Càritas Espanyola, Joan Marí, Director de Càritas Eivissa (que substitueix en el càrrec a Margalida Mª Riutort, Directora de Càritas Mallorca després de 3 anys de representació), ha comentat alguns dels temes més importants parlats a aquest: el nomenament del Nou President de Càritas, Manuel Bretón i el comiat sentit i agraït de Rafael del Rio; l’estructura del Consell en comissions i la postura de Càritas davant el tema dels refugiats.

Altres temes parlats han estat la posada en marxa, els reptes i dificultats del Projecte Comú Tèxtil del qual Càritas Menorca i Càritas Mallorca hi formen part i les situacions particulars de cada diocesana.

Finalment, a la reunió han rebut la visita de l’Administrador Apostòlic, Mons. Sebastià Taltavull acompanyat pel recent nomenat Bisbe de Menorca, Mons. Francesc Conesa i de Mons. Vicente Juan Segura, Bisbe d’Eivissa,el quals han aprofitat una reunió conjunta a Mallorca i han volgut saludar als directius de les Càritas diocesanes. Un gest de proximitat que la Càritas Regional ha celebrat i agraït.

Comunicat:Càritas Mallorca


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip