CÀRITAS AMB SÍRIA, SIS ANYS DESPRÉS. Aquest dies es compleixen sis anys del inici de la guerra a Síria, el conflicte ha creat una enorme crisi humanitària i segueix destruint …

Càritas amb Síria, Sis anys després. Campanya Emergència


CÀRITAS AMB SÍRIA, SIS ANYS DESPRÉS.

Aquest dies es compleixen sis anys del inici de la guerra a Síria, el conflicte ha creat una enorme crisi humanitària i segueix destruint vides.

Síria s’ha convertit en la emergència més gran per Càritas i s’esta duent a terme una campanya perquè es posi fi immediatament a la violència i al sofriment, #PeacePossible4Syria. Gairebé 13,5 milions de persones a Síria necessiten ajuda, 6,5 milions han estat desplaçades internament.

Aproximadament 4,8 milions de persones són refugiats, obligats a fugir a països veïns. Més de 230.000 persones han estat assassinades i milers més han estat ferides en el conflicte.

El Papa Francesc segueix amb atenció la crisi i ha demanat que es posi fi als combats. Així mateix, ha ressaltat l’assistència que Càritas brinda als sirians, independentment de la seva ètnia o el seu credo religiós, com la millor forma de contribuir a la pau.

Càritas és una de les poques agències humanitàries que encara segueix treballant a Síria, amb operacions a Damasc, Alep, Homs, Djézireh, Horan i la regió litoral. La guerra ha cobrat un enorme preu humà, escoles i hospitals han estat destruïts, llars han estat bombardejats i mitjans sustento han desaparegut.

Càritas Menorca fa una crida a la solidaritat dels menorquins per a respondre a aquesta situació, es col•laborarà amb Càritas Síria que ja està treballant amb els damnificats al terreny.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip