La campanya presentada amb Càritas Menorca té com a objectiu recaptar 3.000 euros. Avui matí a l’Eroski Center de Sant Lluís s’han celebrat l’acte de presentació de la campanya a …

Presentació de la campanya d’EROSKI amb Càritas Menorca


La campanya presentada amb Càritas Menorca té com a objectiu recaptar 3.000 euros.

Avui matí a l’Eroski Center de Sant Lluís s’han celebrat l’acte de presentació de la campanya a benefici de Càritas Diocesana de Menorca.

La campanya, a benefici de Càritas Menorca i amb el lema “Un llapis que dona esperança”, consisteix en oferir als clients dels supermercats Eroski de Menorca 3.000 divertits llapis infantils a canvi d’1 euro per unitat. Amb aquesta iniciativa, Eroski vol contribuir als programes d’atenció i acompanyament que impulsa l’entitat social, distribuint els llapis a través de tots els supermercats de Menorca. A través dels projectes que té en marxa Càritas Menorca es dona suport, noves oportunitats i esperança a les persones més vulnerables de la societat i que estan patint en primera persona la crisi inflacionista que arrosseguem des de fa un any.

En aquest acte per part d’Eroski han participat Joana Manresa, responsable de relacions institucionals de Balears, Manolo Rodríguez, cap regional de vendes i Juan Carlos Méndez, cap de vendes Menorca. i per part de Càritas Menorca, Guillem Ferrer Mojo, secretari general de l’entitat.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip