La teva solidaritat representa el compromís amb els altres i la satisfacció de contribuir a millorar la vida de moltes persones Empreses amb Cor El compromís es fa fort quan …

Empreses amb Cor


La teva solidaritat representa el compromís amb els altres i la satisfacció de contribuir a millorar la vida de moltes persones

Empreses amb Cor

El compromís es fa fort quan es comparteix.

El programa d’Empreses amb Cor convida a les empreses i entitats a treballar per l’excel·lència social i participar d’un treball conjunt que els permetrà implicar-se en un compromís de canvi amb la societat.
Quan una empresa o entitat  estableix una relació amb Càritas, passa a formar part del programa d’Empreses amb cor. Aquest grup, que compta amb un codi ètic propi, té com a finalitat principal sensibilitzar i integrar les empreses i entitats en els projectes socials de Càritas per a aconseguir un impacte social transformador.

Les empreses i entitats són essencials en la construcció d’un món més just i solidari. A través de la seva activitat, milloren les condicions de vida de les persones més desfavorides, promouen un model econòmic més just per a tots i més respectuós amb els recursos naturals.

COM COL·LABORAR?

Oferint pràctiques laborals per a persones amb les quals treballem en espais de formació.

Facilitant la incorporació al mercat laboral de les persones ateses per Càritas, oferint-los un lloc de treball.

Realitzant una prestació gratuïta de serveis (infraestructures, difusió de l’activitat, allotjaments, missatgeria, espais publicitaris, impremta…).

Aportant un donatiu econòmic que reforci l’activitat de Càritas.

Fent-te Empresa Sòcia, amb una aportació econòmica periòdica.

CONTRAPRESTACIONS

Col·laboració directa amb algun dels Projectes de Càritas Obtenció de beneficis fiscals, que ofereix la legislació vigent.

En cas de col·laboració permanent, identificació de la seva empresa mitjançant distintiu d’empresa amb cor.

Difusió a través dels nostres canals habituals i les nostres publicacions: web, xarxes socials, memòria, tríptics i a través dels mitjans de comunicació.

EMPRESES AMB COR

COL·LABORADORS

Per col·laborar hi ha diferents camins:

  • El teu equip pot posar a disposició de Càritas l’experiència i el coneixement dels professionals que treballen en la teva empresa.
  • Donar suport a la solidaritat dels teus grups d’interès (empleats, clients, proveïdors, col·laboradors), donant a conèixer els nostres programes d’acció social i campanyes. Ajudar-nos a sensibilitzar a través de les eines de comunicació de la teva empresa.
  • També pots contractar serveis de la nostra entitat (restauració de mobiliari, servei de recollida de mobles i material elèctric, recollida de roba, o regalar productes solidaris o de comerç just).

Ens ajudarà a enfortir la nostra gestió i a donar una millor resposta a les persones que pateixen les conseqüències de la pobresa i l’exclusió.

Ahir, Avui i Demà.
Tu fas Càritas.

Beneficis fiscals

La teva solidaritat té ara més valor econòmic.

La teva solidaritat representa el compromís amb els altres i la satisfacció de contribuir a millorar la vida de moltes persones. A més, la teva generositat té ara més valor.
Els donatius que realitzis, desgravaran encara més en l’impost de societats.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip