La teva solidaritat representa el compromís amb els altres i la satisfacció de contribuir a millorar la vida de moltes persones COM COL·LABORAR? Oferint pràctiques laborals per a persones amb …

Empreses amb Cor


La teva solidaritat representa el compromís amb els altres i la satisfacció de contribuir a millorar la vida de moltes persones

COM COL·LABORAR?

Oferint pràctiques laborals per a persones amb les quals treballem en espais de formació.

Facilitant la incorporació al mercat laboral de les persones ateses per Càritas, oferint-los un lloc de treball.

Realitzant una prestació gratuïta de serveis (infraestructures, difusió de l’activitat, allotjaments, missatgeria, espais publicitaris, impremta…).

Aportant un donatiu econòmic que reforci l’activitat de Càritas.

Fent-te Empresa Sòcia, amb una aportació econòmica periòdica.

CONTRAPRESTACIONS

Col·laboració directa amb algun dels Projectes de Càritas Obtenció de beneficis fiscals, que ofereix la legislació vigent.

En cas de col·laboració permanent, identificació de la seva empresa mitjançant distintiu d’empresa amb cor.

Difusió a través dels nostres canals habituals i les nostres publicacions: web, xarxes socials, memòria, tríptics i a través dels mitjans de comunicació.

EMPRESES AMB COR

COL·LABORADORS

Per col·laborar hi ha diferents camins:

  • El teu equip pot posar a disposició de Càritas l’experiència i el coneixement dels professionals que treballen en la teva empresa.
  • Donar suport a la solidaritat dels teus grups d’interès (empleats, clients, proveïdors, col·laboradors), donant a conèixer els nostres programes d’acció social i campanyes. Ajudar-nos a sensibilitzar a través de les eines de comunicació de la teva empresa.
  • També pots contractar serveis de la nostra entitat (restauració de mobiliari, servei de recollida de mobles i material elèctric, recollida de roba, o regalar productes solidaris o de comerç just).

Ens ajudarà a enfortir la nostra gestió i a donar una millor resposta a les persones que pateixen les conseqüències de la pobresa i l’exclusió.

Ahir, Avui i Demà.
Tu fas Càritas.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip