La teva solidaritat representa el compromís amb els altres i la satisfacció de contribuir a millorar la vida de moltes persones EMPRESES AMB COR COL·LABORADORS Per col·laborar hi ha diferents …

Empreses amb Cor


La teva solidaritat representa el compromís amb els altres i la satisfacció de contribuir a millorar la vida de moltes persones

EMPRESES AMB COR

COL·LABORADORS

Per col·laborar hi ha diferents camins:

  • El teu equip pot posar a disposició de Càritas l’experiència i el coneixement dels professionals que treballen en la teva empresa.
  • Donar suport a la solidaritat dels teus grups d’interès (empleats, clients, proveïdors, col·laboradors), donant a conèixer els nostres programes d’acció social i campanyes. Ajudar-nos a sensibilitzar a través de les eines de comunicació de la teva empresa.
  • També pots contractar serveis de la nostra entitat (restauració de mobiliari, servei de recollida de mobles i material elèctric, recollida de roba, o regalar productes solidaris o de comerç just).

Ens ajudarà a enfortir la nostra gestió i a donar una millor resposta a les persones que pateixen les conseqüències de la pobresa i l’exclusió.

Ahir, Avui i Demà.
Tu fas Càritas.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip