La casa rural S’Aranjassa una nova oportunitat per conèixer el projecte Arbres d’Algendar i el Barranc. Des d’aquesta setmana ja pots gaudir de la casa S’Aranjassa, allotjament rural i centre …

S’Aranjassa una nova oportunitat per conèixer Arbres d’Algendar i el Barranc


La casa rural S’Aranjassa una nova oportunitat per conèixer el projecte Arbres d’Algendar i el Barranc.
Des d’aquesta setmana ja pots gaudir de la casa S’Aranjassa, allotjament rural i centre d’interpretació de la naturalesa. Un gran espai, remodelat i condicionat per acollir fins a 20 persones.

La finca es troba a l’espai natural del Barranc d’Algendar, al costat del projecte Arbres d’Algendar que fa més de deu anys va engegar Càritas Menorca.

Las instalacions ofereixen:

1 MENJADOR interior per a 20 persones
5 HABITACIONS amb capacitat per a 20 persones
3 SALES DE REUNIONS
1 CUINA interior petita
1 CUINA i menjador exteriors
1 BANY interior amb dutxa
1 BANY exterior amb 3 dutxes (dues d’exteriors)

Taules i bancs per poder menjar a l’exterior

Oferta de visites guiades al projecte Arbres d’Algendar:

També hi ha la possibilitat de conèixer de prop el nostre projecte d’arbres fruiters i agricultura ecològica, ubicat en aquest paratge tan especial com es el barranc d’Algendar, concretament a les finques d’Es Canaló i S’Aranjassa. Allà, a més del viver de producció i banc genètic de fruiters de varietats locals de Menorca, es pot conèixer el sistema de font, canals i safareig de s’Aranjassa, datat d’època andalusí, que Càritas ha recuperat recentment, així com els, valors naturals que el barranc d’Algendar ens ofereix.

Us oferim, per tant, la possibilitat de concertar visites guiades. Aquestes, d’una durada de 90-120 minuts i un preu de 3€/pers (amb un mínim de 40 € la visita), comencen al davant de les cases d’Es Canaló i van baixant fins a la finca de s’Aranjassa.

VIU LA NATURA, VISITA EL BARRANC!

Més informació: (adjuntem documents informatius)

– Tríptic

Bulleta solicitut

Boletin solicitud

Relacio usuaris

Relacion usuarios

Normes us

Normas uso

Pàgina Arbres d’Algendar

Vídeo visites Barrac:


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip