Assemblea de Càritas Diocesana de Menorca 2022. L’Assemblea General Anual de Càritas és un espai de participació i on analitzar el treball desenvolupat en l’últim any, i a partir d’aquí …

SOM EL QUE DONAM


Assemblea de Càritas Diocesana de Menorca 2022.

L’Assemblea General Anual de Càritas és un espai de participació i on analitzar el treball desenvolupat en l’últim any, i a partir d’aquí dialogar sobre el present i futur de la nostra acció, sempre des de la contemplació de la realitat que ens envolta.

Després d’uns moments per a la pregària, l’Administrador Diocesà i Vicari General, Gerard Villalonga, va donar la benvinguda a tots els presents, i va recordar quina és la nostra raó de ser, la importància de treballar organitzats sempre al servei dels més vulnerables, a més va agrair el treball realitzat per tants voluntaris i pels treballadors de l’entitat per a arribar a totes les persones que el necessiten.

SOM EL QUE DONAM.

El lema de la campanya de la Caritat d’enguany ha acompanyat aquesta jornada, on la Gna. Cristina Marti, germana de la Consolació, ha regalat als presents un moment de reflexió sobre el missatge, els valors i identitat que aquesta campanya posa sobre la taula.

“Si som el que donam, no podem donar allò que no som, allò que no forma part de la nostra vida, que no tenim integrat en el nostre ésser, en la nostra manera de fer, d’estar, de relacionar-nos, en definitiva en la nostra identitat”.

Reflexió completa aquí.

LA MEMÒRIA 2021

La memòria anual de Càritas, no és només el recompte d’accions o projectes, o els números, darrere d’aquest document hi ha persones, històries i situacions difícils, també compromís i solidaritat.

Des de l’equip tècnic de Càritas s’han presentat els resultats socials, medi ambientals i econòmics de l’últim any, així com un repàs a les noves iniciatives que comencen a prendre forma i que s’espera que siguin una realitat durant 2022. (la memòria es presentarà públicament dijous que ve 2 de juny).

Així, revisant la nostra acció i pensant en el futur s’ha tancat aquesta jornada, amb molta il·lusió en el camí que ens espera, i amb el convenciment que dues de les principals necessitats que hem d’encarar són la precarietat de l’habitatge i la promoció de l’ocupació.

“Aprofitem totes les oportunitats que ens trobem cada dia per mirar a l’altre amb respecte, amb afecte, cerquem la seva mirada…”

“ Qui fixa la seva mirada en l’altre li neix del cor acompanyar-lo, fer-li costat, ajudar-lo a créixer. Com n’és d’important “mirar” qui toca a les portes de Càritas i no sols “veure’ls”. Cristina Martí, Gna. de la Consolació.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip