#JornadaMundialDeLosPobres TROBADA, és la definició per aquest dia, ens hem trobat, compartit i conegut una miqueta més. Amb unes paraules de benvinguda del director de Càritas, Gabriel Pons, més de …

Un dia per a la trobada


#JornadaMundialDeLosPobres

TROBADA, és la definició per aquest dia, ens hem trobat, compartit i conegut una miqueta més.


Amb unes paraules de benvinguda del director de Càritas, Gabriel Pons, més de 40 persones ens hem trobat aquest cap de setmana, la jornada s’ha iniciat amb una pregària compartida, presidida per Mons. Francesc Conesa, seguida d’una visita guiada a un lloc especial i amb molta història, la parròquia de San Francesc a Maó, gràcies Dodo per explicar-nos els seus secrets, vida i arquitectura.


I la trobada…. al voltant de la taula, que ens ha donat espai per a conèixer-nos millor, parlar de manera relaxada sense la velocitat del dia a dia, compartir converses disteses, pintar i jugar amb els més petits i fins per a alguna “partidilla” de futbolí ha donat el dia.


Gràcies a tots per acompanyar-nos, un dia molt divertit, una oportunitat per a caminar junts com a comunitat, i com a Església, per a qüestionar-nos la falta de participació dels qui són menys tinguts en compte, en espais de reflexió, presa de decisions i celebració.


Com a cristians, necessitem girar la mirada a Jesús i a l’Evangeli per a deixar-nos interpel·lar per la seva Paraula, pels seus gestos i per la seva manera de viure i de relacionar-se amb les persones més vulnerables. Tenim el repte de caminar amb els qui el sistema exclou i deixa fora

Mural

Entre tots hem creat un mural de “Els Somnis”, deixant idees, pensament, somnis que creiem necessaris per a un món més solidari, aquestes són algunes de les principals paraules que han aparegut en ell.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip