Enguany el lema de la nostra campanya de Nadal és “AQUEST NADAL, CADA PORTAL ÉS IMPORTANT”. Fa més de 2000 anys, en el portal de Betlem va néixer Jesús. Afortunadament, …

“AQUEST NADAL, CADA PORTAL ÉS IMPORTANT”


Enguany el lema de la nostra campanya de Nadal ésAQUEST NADAL, CADA PORTAL ÉS IMPORTANT”.

Fa més de 2000 anys, en el portal de Betlem va néixer Jesús. Afortunadament, amb l’ajuda dels qui els van visitar, Josep i Maria, i l’infant Jesús, van poder fer front a les dificultats socials del moment. Avui, aquesta història es repeteix, prop de nosaltres. En el nostre mateix bloc d’edificis, en el nostre mateix portal o, potser, molt a la vora. Perquè hi ha tantes vides com portals. I en molts d’ells es necessita ajuda urgentment.

A pesar que aquest Nadal no estarà marcat pels mateixos efectes sanitaris de la pandèmia que l’any passat, sí que continuarem essent testimonis de la realitat a la qual s’enfronten milers de famílies que continuen perdent els seus mitjans de vida. Amb aquesta campanya volem convidar a totes les persones a mirar al seu voltant i a col·laborar, participar i donar la mà a aquells que més ho necessiten.

.Preparem-nos perquè aquestes pròximes setmanes sigui Nadal a cada Portal.

  • Durant la durada de la campanya des del 29 de novembre fins al 6 de gener, des de Càritas realitzarem accions en les xarxes socials i tot sota una etiqueta comuna amb la resta de Càritas d’Espanya, que és propi de la campanya: #CadaPortalImporta.

Quin és el missatge central de la campanya? Les persones que, en cada portal, estan en situacions de dificultat. Que en cada portal hi ha famílies i persones en les quals posar el nostre focus. ET PROPOSEM!

D’una banda, compartir imatges de persones o grups de treballadors o voluntaris de les Càritas Diocesana o Parroquials, col·laboradors, amics…, rostre dels qui treballen per canviar les situacions d’injustícia que vivim i acompanyen als participants dels nostres programes. Aquí podríem incloure també a les persones participants.
Serien imatges a la porta de Càritas Diocesana i els seus projectes o Parroquials, a les seves cases o locals, però sempre hauria de quedar ben visible aquest portal, que és l’element que connecta tot.

Per descomptat, si s’animen familiars, amics… es publica també. En #CadaPortalImporta cabem tots i totes.

Si tens xarxes socials comparteix imatges amb el hanstag #CadaPortalImporta i etiqueta a @caritasmenorca.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip