Didasko, una empresa compromesa amb la responsabilitat social empresarial, llança la iniciativa “Boli solidari” en associació amb Càritas Menorca. La mateixa té com a objectiu principal recaptar fons per a …

Un traç de solidaritat: Didasko presenta la seva iniciativa “Boli solidari” en suport a Càritas Menorca


Didasko, una empresa compromesa amb la responsabilitat social empresarial, llança la iniciativa “Boli solidari” en associació amb Càritas Menorca. La mateixa té com a objectiu principal recaptar fons per a acompanyar projectes clau de Càritas destinats a fer costat a persones en situació vulnerable.

El “Boli solidari” no és només un instrument d’escriptura, sinó un símbol de solidaritat i esperança. Cada compra contribuirà directament a finançar programes essencials de Càritas Menorca, que abasten des de la inserció laboral i social fins a la formació i l’ajuda en situacions d’emergència.

La col·laboració entre Didasko i Càritas Menorca representa una unió d’esforços dedicats a abordar els desafiaments socials més urgents de la nostra època. Els projectes secundats per aquesta iniciativa s’enfocaran a proporcionar un acompanyament directe a persones i famílies que enfronten dificultats laborals, econòmiques, socials o de salut.

El “Boli solidari” estarà disponible per a la seva compra en el local de Didasko, dins del polígon industrial de Maó, Carrer Binimaimut-Poima, 3, a partir del 29 d’abril. Cada compra no sols serà una inversió en un instrument d’escriptura de qualitat, sinó també en un futur més brillant i solidari per a les persones i famílies ateses per Càritas Menorca.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip