Desè Aniversari d’”Un sopar de Nadal per a tothom”. Càritas i Fra Roger. Enguany celebrem el desè aniversari d’una iniciativa única i significativa que inici Doro Biurrun en 2013 i …

Una Dècada de Generositat Gastronòmica!


Desè Aniversari d'”Un sopar de Nadal per a tothom”. Càritas i Fra Roger.

Enguany celebrem el desè aniversari d’una iniciativa única i significativa que inici Doro Biurrun en 2013 i que es va fer realitat en el Nadal de 2014. En aquell moment es van preparar 175 menús i l’any posterior Doro va preparar 225 menús.

En 2015 es va unir a aquesta aventura l’associació Fra Roger, entitat dedicada a la cultura i la gastronomia menorquina, des d’aquest moment cuiners i cuineres de Fra Roger han anat col·laborant any rere any, amb la creació de 350 menús cada Nadal.

Des de l’inici hem comptat també com a proveïdors locals que han col·laborat aportant la matèria primera i necessitats d’intendència, com a Cooperativa San Crispin, Cooperativa del Camp, Menage Menorca o Agroilla.

Un altre moment significatiu neix l’any 2022, després de l’obertura de l’Escola de Restauració Ca n’Aguedet de Càritas, ja que això permet que es modifiqui la manera de cuinar i es pugui fer tots junts en un mateix espai, aquí també se suma l’Institut M. Àngels Cardona que en aquests dos últims anys ha realitzat les postres dels menús amb els alumnes del centre.

En aquest any hem comptat també amb la col·laboració de coca-cola i els seus treballadors, que a més d’apadrinar 150 menús, han col·laborat en l’organització i distribució de manera solidària.

Amb el nom d'”Un sopar de Nadal per a tothom” aquesta iniciativa ha anat creixent, servint no sols deliciosos plats inspirats en la cuina tradicional de la nostra illa, sinó també un toc d’esperança i solidaritat als qui enfronten desafiaments en aquestes dates.

3.200 menús servits al llarg d’aquests deu anys, xefs reconeguts i joves talents que s’han anat unint, mostrant generositat i passió per la cuina, proveïdors i empreses de restauració que han fet possible la creació de cada plat, voluntaris de Càritas i col·laboradors que han estat els artífexs que aquests sopars de Nadal arribaran a cada llar, tots ells han marcat la diferència.

Gràcies a tots i cadascun perquè gràcies a vosaltres hem fet Nadal junts.

Bon Nadal i Feliços 10 anys d'”Un sopar de Nadal per a tothom”


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip