Organitzada pel Consell Insular de Menorca, alguns artistes de la nostra illa participen en aquesta iniciativa solidària, posant la mirada en totes aquelles persones que estan tenint dificultats per a …

Venda d’Art Solidària


Organitzada pel Consell Insular de Menorca, alguns artistes de la nostra illa participen en aquesta iniciativa solidària, posant la mirada en totes aquelles persones que estan tenint dificultats per a fer front a l’actual crisi social i econòmica que estem vivint.

La recaptació que s’obtingui d’aquesta activitat es destinarà a Càritas Diocesana de Menorca i Creu Roja Menorca, donant suport als serveis de totes dues entitats i així pal·liar en la mesura que sigui possible l’actual situació que travessen moltes famílies de la nostra illa.

Els artistes participants són Laetitia Lara, Xavier Salvador, Francisco Florit Nin, Miquel Vilà, Josep Vives Campomar, François Perri i Alan Florit. Entre les obres hi ha escultura, pintura, gravat o serigrafia.

Del 28 de setembre a l’11 d’octubre les obres estaran exposades en el vestíbul de la seu del Consell Insular a Maó en horari de demà fins a les 14 h per a aquelles persones que estiguin interessades.

Des de Càritas volem agrair la solidaritat del Consell i dels artistes participants, gràcies a gestos com aquest podem continuar acompanyant a les persones més vulnerables del nostre entorn.

GRÀCIES.

Les obres també estaran disponibles online a www.rescatculturalmenorca.org


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip