Càritas Menorca fa anys que duu a terme al barranc d’Algendar una feina de recuperació de varietats locals de fruiters i inserció socio-laboral de persones en risc d’exclusió. Alhora, fa …

Visitas guiades al Barranc d’Algendar. Viu la Natura, Viu el Barranc


Càritas Menorca fa anys que duu a terme al barranc d’Algendar una feina de recuperació de varietats locals de fruiters i inserció socio-laboral de persones en risc d’exclusió. Alhora, fa anys també que nombroses escoles passen pels nostres tallers d’educació ambiental i coneixen el nostre projecte i la importància de la conservació de les tècniques tradicionals de cultiu, sostenibles i adaptades a l’entorn, així com la recuperació del patrimoni genètic que suposen les varietats locals.

Coneixem el que és la nespla? I la figa retxada? Recordam el gust de la prunera de frare vermell?

Voldríem fer extensiu a tota la població la possibilitat de conèixer de prop el nostre projecte, ubicat a un paratge tan especial com el barranc d’Algendar, concretament a les finques d’Es Canaló i S’Aranjassa. Allà, a més del viver de producció i banc genètic de fruiters de varietats locals de Menorca, es pot conèixer el sistema de de font, canals i safreig de s’Aranjassa, datat d’època andalusí, que Càritas ha recuperat recentment.

Us oferim, per tant, la possibilitat de concertar visites guiades. Aquestes, d’una durada de 90-120 minuts i un preu de 3€/pers (amb un mínim de 40 € la visita), comencen al davant de les cases d’Es Canaló i van baixant fins a la finca de s’Aranjassa.

Estaríem encantats de rebre’ls. Les visites es poden concertar al 971386279.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip