150 parells d’avarques perquè ningú es quedi sense estiu En aquests moments d’alerta sanitària, els recursos econòmics de moltes famílies s’han vist afectats i Castell Menorca ha volgut posar el …

150 parells d’avarques perquè ningú es quedi sense estiu


150 parells d’avarques perquè ningú es quedi sense estiu

En aquests moments d’alerta sanitària, els recursos econòmics de moltes famílies s’han vist afectats i Castell Menorca ha volgut posar el seu granet de sorra amb la donació de 150 parells d’avarques a Càritas Menorca.

Des de l’inici de la pandèmia, el nombre de persones que han precisat els serveis de Càritas ha augmentat en un 70% a més dels 1409 als quals li van donar servei l’any passat, la qual cosa denota un gran augment de persones que han vist reduïts els seus recursos a causa de l’alerta sanitària que estem vivint.

“En aquests moments qualsevol donació és molt necessària, ja que moltes famílies no han tingut ingressos en mesos i es tracta d’un objecte molt poc comú”, asseguren des de l’equip de Càritas Menorca.

Castell Menorca és una empresa arrelada i compromesa amb el teixit social de Menorca, per la qual cosa ha fet aquesta donació amb l’objectiu d’ajudar a les persones que el necessitin en aquests temps. “El nostre compromís amb Menorca és més fort que mai i el nostre propòsit és intentar mantenir una línia contínua de col·laboració per a estar més a prop, si cap, de la societat menorquina, aportant allò que millor sabem fer, les sandàlies i avarques Castell. “, explica Pedro Castell, gerent de la signatura menorquina, sobre la col·laboració amb Càritas Menorca.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip