Sant Joan de Missa va estrenar ahir nous bancs, aquests substitueixen a les cadires que es trobaven en les dues capelles laterals, acomodacions antigues que es trobaven en mal estat. …

L’Ermita de Sant Joan de Missa compta amb nous bancs


Sant Joan de Missa va estrenar ahir nous bancs, aquests substitueixen a les cadires que es trobaven en les dues capelles laterals, acomodacions antigues que es trobaven en mal estat.

L’Ermita estrena 14 bancs, 9 grans i 5 petits que han estat realitzats en el taller de fusteria del projecte Mestral; l’encàrrec va arribar al taller coincidint amb l’inici del curs de fusteria que es realitza anualment en Mestral, dins del cicle de formacions per a l’ocupació, i ha estat un repte per als participants d’aquest.

El monitor de fusteria, Santi Saurina, va ser qui va proposar als nous alumnes fer-se càrrec d’aquest treball com a projecte grupal durant el curs, i aquests van acceptar el repte. El dimecres, i encara que ja finalitzat el curs, els alumnes i artífexs van assistir a la col·locació dels seients en l’Ermita de Sant Joan. Els bancs han quedat molt bé, la qual cosa suposa una gran alegria i satisfacció tant per a alumnes com per a la resta de l’equip de Mestral.

Gràcies a tots, una vegada més, per ser part de Mestral i participar de l’Economia Social i Solidària.


Fins Sempre!


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip