Un any més llença’m la campanya per a la doble assignació en l’IRPF. Com saps, cada any Càritas realitza un important esforç de sensibilització per recordar a les persones contribuents …

#Millor2 Campanya renda 2018


Un any més llença’m la campanya per a la doble assignació en l’IRPF. Com saps, cada any Càritas realitza un important esforç de sensibilització per recordar a les persones contribuents la possibilitat de marcar de manera conjunta les dues caselles de l’assignació tributària a la declaració de la renda: Església catòlica i Finalitats d’interès social.

Marcant les dues opcions, estàs col·laborant, al mateix temps i sense cost per tu, amb el 0,7% de la teva base imposable a l’acció de l’Església i amb un altre 0,7%, a donar suport als fins socials que desenvolupen Càritas i altres organitzacions socials que reben fons de l’assignació tributària.

af 1:2 p. horizontal 297×105

Amb la teva acció solidaria y gratuïta col·labores amb els projectes que Càritas Menorca desenvolupa amb tallers prelaborals de Mestral com eina d’inserció sociolaborar, donant suport a necessitats d’urgència social, projectes d’atenció a infants i adolescents en situació de vulnerabilitat, allotjament digne i a la unitat depenent Epikeia, a més de programes d’atenció a persones amb necessitats educatives o d’inserció laboral.

Gràcies a aquesta  col·laboració, Càritas Menorca sosté part de la seva xarxa de centres i serveis que funcionen a través de les parròquies i la diòcesis.

Durant el 2018, gràcies a les aportacions obtingudes  per es gest de marcar ambdues caselles en la declaració, des de Menorca hem acompanyat a 79 persones en els tallers prelaborals, s’han tramitat 1.145 ajudes bàsiques, hem acompanyat a 94 menors al nostre programa d’infància.

A més, s’han vist beneficiats 35 participants en els pisos socials, 20 persones en la unitat depenent Epikeia, i han passat per el programa de formació i inserció laboral 848 persones.

El teu compromís millora el món

Ahir, Avui, Demà. Tu fas Càritas


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip