Durant aquest any, acompanyant a les activitats que realitzem per celebrar el nostre 25 aniversari, des de Mestral hem editat diversos vídeos amb els quals pretenem que la societat, …

Nou vídeo 25è Aniversari de Mestral. Tallers ocupacionals.


 

Durant aquest any, acompanyant a les activitats que realitzem per celebrar el nostre 25 aniversari, des de Mestral hem editat diversos vídeos amb els quals pretenem que la societat, el nostre entorn, els nostres amics i col·laboradors, coneguin d’una manera més visual com funciona el projecte Mestral.

Després del nostre primer vídeo, més institucional, històric, sobre la creació del projecte on van participar persones que van estar en els inicis, )treballadors, voluntaris, clients, col·laboradors…) ara volem donar a conèixer de manera més propera com treballem des de cadascuna de les nostres àrees.

Llancem el nostre segon vídeo, al que seguiran més sobre el nostre treball, en aquest vídeo volem donar a conèixer els tallers prelaborals, especialment el de fusteria. En aquesta ocasió comptem amb companys, treballadors, participants, voluntaris, clients, sense ells aquesta aventura no seria possible, gràcies a tots i totes per col·laborar.

Esperem que us agradi i que us acosti d’una manera entretinguda al nostre treball, i sobretot a les vivències dels quals formem part o hem participat d’una o una altra manera en aquests 25 anys d’aposta per les persones i el medi ambient.

Més informació: www.mestralmenorca.org


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip