PRESENTACIÓ DE LA MEMÒRIA DE CÀRITAS DIOCESANA 31 maig 2018 Vos presentam avui la Memòria de Càritas Diocesana de Menorca, per tal de donar a conèixer la tasca extraordinària que …

Presentació de la Memòria de Càritas Menorca 2017


PRESENTACIÓ DE LA MEMÒRIA DE CÀRITAS DIOCESANA

31 maig 2018

Vos presentam avui la Memòria de Càritas Diocesana de Menorca, per tal de donar a conèixer la tasca extraordinària que fa aquesta institució de l’Església al servei de la inclusió social, promovent una economia solidaria i la cooperació institucional.

Càritas ens recorda a la propera campanya del Corpus Christi que “El teu compromís millora el món“. És una campanya que està dirigida de manera especial a tantes persones que col·laboren amb Càritas, al món del voluntariat, per tal d’animar el seu compromís i recordar-les que el compromís amb els necessitats contribueix a millorar el món i és alliberador. Vivim en una societat que tot ho considera passatger i té por al compromís. Però el treball al servei dels més febles exigeix ​​que comprometem el nostre temps, els nostres coneixements i les nostres mateixes persones.

Mons. Francesc Conesa

Bisbe de Menorca

Memòria 2017 – Càritas Diocesana de Menorca

 


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip