Conjunt d’accions i mitjans educatius implantats de manera organitzada amb el propòsit de resoldre algunes mancances socials i educatives que afecta infants i adolescents en edats compreses entre 6 i …

Infància i Joventut


Conjunt d’accions i mitjans educatius implantats de manera organitzada amb el propòsit de resoldre algunes mancances socials i educatives que afecta infants i adolescents en edats compreses entre 6 i 14 anys.

– El servei de Reforç Escolar, dirigit a al•lots amb dificultats d’aprenentatge, es realitza a diverses parròquies de l’illa íntegrament amb voluntaris.

El centre obert Sant Francesc a Maó, per a fillets i filletes per adquirir hàbits saludables a través de l’oci i el temps lliure.

  • CO. ST. FRANCESC (Pla des monestir s/n, Maó).

Paidós, te com objectiu de trencar el cicle de transmissió intergeneracional de la pobresa infantil, a través de l’acompanyament a famílies en situació vulnerable amb menors de 0 i 12 anys, treballem des del suport educatiu, social i terapèutic, tant als adults com a les criatures, des d’una mirada sistèmica familiar i acompanyant de forma global i integral.

Díptic Sant Francesc: díptic Sant Francesc 19-20

 

  • Presentació Centre Obert “Vídeo Pinta la vida de color”


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip