Recollida de roba i botigues de segona mà Càritas Diocesana de Menorca ha consolidat la recollida de les donacions de roba a través dels 34 contenidors que hi ha instaurats …

Recollida de roba i Botigues Solidàries


Recollida de roba i botigues de segona mà

Càritas Diocesana de Menorca ha consolidat la recollida de les donacions de roba a través dels 34 contenidors que hi ha instaurats als diferents municipis de l’illa. Aquests han acostat la reutilització del tèxtil a la població i, al mateix temps, han permès potenciar el taller de roba aconseguint els objectius socials, laborals i mediambientals que Càritas persegueix per tal d’afavorir a les persones que es troben en major vulnerabilitat.

Fem una bona valoració de la iniciativa engegada ja fa més de dos anys. Durant el 2015 hem recollit 223.685,50 kg. de roba i hem tingut contractades a 5 persones (2 d’elles com a treballadores d’inserció).

 

La roba recollida, al taller de roba de Mestral es prepara per a la seva venda a les botigues de segona mà de l’illa. Actualment tenim 6 botigues solidàries: dues a Maó, una a Ferreries, una a Es Mercadal i dues a Ciutadella, on venem la roba i altres objectes de segona mà. Aquestes no funcionarien sense la important ajuda que aporten els més 100 voluntaris.

Els beneficis de les vendes es reinverteixen en el projecte, que té com a principal objectiu la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió a través de l’economia social.

MAPA CONTENIDORS

MAPA DE LES NOTRES BOTIGUES SOLIDÀRIES


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip