El Servei d’Orientació Laboral és un servei específic d’orientació, assessorament i intermediació laboral que va dirigit principalment  a persones en situació de risc d’exclusió social. Actualment aquest servei és finançat …

Servei d’orientació laboral


El Servei d’Orientació Laboral és un servei específic d’orientació, assessorament i intermediació laboral que va dirigit principalment  a persones en situació de risc d’exclusió social. Actualment aquest servei és finançat per: El Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu, pel CIME a través del Projecte de RMI i per “La Caixa” que a través d’Incorpora, subvenciona el servei d’Intermediació Laboral.

Orientem i acompanyem a persones amb especials dificultats per trobar feina. S’estableix un itinerari personalitzat de treball amb cada persona atesa, en funció dels seus interessos, necessitats i potencialitats, se l’acompanya i se li faciliten eines i recursos, analitzant amb ella les accions realitzades i orientant-la. Es parteix sempre de la implicació de la persona atesa i de la seva mobilització, amb l’objectiu de potenciar els seus propis recursos perquè pugui realitzar de forma autònoma el procés de recerca de feina. Es treballa en coordinació amb els diferents agents socials i laborals del territori.

Des de 2012, Càritas Diocesana de Menorca està autoritzada per actuar com Agència de Col·locació amb el número d’identificació 0400000005.

El programa Incorpora, és un programa d’intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial d’una manera òptima, perquè l’èxit de la integració laboral estigui assegurat. S’ofereix  un servei integral gratuït amb tècnics d’inserció laboral que proporcionen tot l’assessorament que l’empresa necessita, i també un suport complet en totes les fases del procés: des de la selecció fins a la integració plena en el lloc de feina.

Agència de Col·locació: 0400000005

Cita previa: 971361001

 


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip