Des de novembre de 2005 i davant la necessitat local, l’ONG Centre de Solidaritat Social de Nuwat, executa el programa per a dones embarassades “Un Nou Raig de Vida”, a …

Un raig de Vida


Des de novembre de 2005 i davant la necessitat local, l’ONG Centre de Solidaritat Social de Nuwat, executa el programa per a dones embarassades “Un Nou Raig de Vida”, a través de l’hospital Human Call, únic hospital localitzat dins del campament de refugiats palestins Ein El-Hilweh i que atén una població de més de 80.000 persones.

El programa inclou ajuda per a consulta i l’ús de l’aparell d’ultrasons per a dones embarassades, sigui part normal o amb cesària i ajuda per a vigilància intensiva per als nounats sense preferència ni cap discriminació.

Es realitzessin també xerrades sobre l’embaràs, els seus riscos i les cures que necessiten.

Durant 2019:

– Es va oferir atenció mèdica a dones embarassades, durant el seu període de gestació, visitant-les a les menys dues vegades al llarg d’aquest.
– Es va contractar amb el Human Call Hospital, l’atenció i el tractament en cada cas, durant el part oferint a les beneficiàries els serveis mèdics necessaris.
– Es va realitzar un seguiment en la seva estada a l’hospital, durant el postpart per a assegurar-se que el mateix s’està desenvolupant normalment.
– Es van implementar 6 conferències sobre els riscos i cures que han d’adoptar les embarassades durant el seu període de gestació.
– Es van realitzar 6 xerrades sobre temes de nutrició durant l’embaràs i per als nounats.

Amb l’aplicació d’aquestes activitats es van obtenir els següents resultats:

1r. 174 dones embarassades van ser ajudades durant el període de gestació en el part i en el postpart, utilitzant tots els mitjans necessaris segons les necessitats específiques de cada cas. D’elles 49 tenien malalties i se’ls va oferir un tractament mèdic per a passar un embaràs sa. A conseqüència de l’anterior solament 9 d’aquestes dones van sofrir anèmia després del part pel qual van ser tractades adequadament
2n. En aquest període van néixer 44 nens, d’ells solament 1 va pesar menys de 2.500 grams, 3 d’ells van néixer amb problemes als quals se’ls va donar l’assistència mèdica adequada.
3r. Es van realitzar 6 xerrades sobre l’embaràs, els seus riscos i les seves cures a les quals van assistir més de 120 dones.
4t. També es van realitzar altres 6 xerrades en les quals es va tractar de com fer front a les malalties comunes.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip