Trobada del Voluntariat de Càritas Menorca 2018. 25è Aniversari de Mestral. Aquest dissabte 28 d’abril s’ha celebrat la trobada anual de voluntaris de Càritas Diocesana de Menorca. Han participat 200 …

Trobada del Voluntariat de Càritas Menorca 2018


Trobada del Voluntariat de Càritas Menorca 2018.

25è Aniversari de Mestral.

Aquest dissabte 28 d’abril s’ha celebrat la trobada anual de voluntaris de Càritas Diocesana de Menorca. Han participat 200 persones i s’ha celebrat en el col·legi de La Salle de Maó, aquest any com a tema principal, la celebració del 25 Aniversari de projecte Mestral.

La jornada s’ha iniciat amb oració i lectura, i la benvinguda del Sr. Bisbe, Francesc Conesa. Guillem Ferrer, Secretari General i Delegat Episcopal de l’entitat, ha agraït als presents per la seva gran labor i la dedicació als projectes en els quals participen.

ModaRe- el nou projecte confederal de 29 Càritas en l’estat al qual s’uneix la diòcesi de Menorca a través de Mestral, projecte comú de treball en la recuperació de tèxtil, que té com a principals objectius, reciclar roba i inserir persones.

L’equip tècnic de Mestral, ha compartit la memòria d’aquests 25 anys de treball i les dades més rellevants en acompanyament a persones i cura del medi ambient, mitjançant la reutilització i recuperació de residu tèxtil. Els treballadors de Mestral han volgut compartir, en primera persona, el seu treball i han presentat cadascun dels tallers en els quals treballen.

Després de compartir el menjar, la trobada ha finalitzat amb un moment musical a càrrec d’Acadèmia Adagio de Maó. Des de Càritas volem agrair la labor de tantes persones, voluntaris, treballadors, col·laboradors i per descomptat participants, sense tots ells el nostre treball no seria possible.

Finalment, la nostra gratitud al col·legi La Salle de Maó i molt especialment a la directiva i treballadors, que han col·laborat increïblement amb nosaltres per fer possible aquesta trobada.

Gràcies!


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip