Avui Càritas Menorca s’ha sumat a més de 70 ciutats per celebrar el Dia Mundial del Comerç Just, el nostre projecte S’Altra Senalla, té com a objectiu la promoció del …

Dia Mundial del Comerç Just


Avui Càritas Menorca s’ha sumat a més de 70 ciutats per celebrar el Dia Mundial del Comerç Just, el nostre projecte S’Altra Senalla, té com a objectiu la promoció del Comerç Just a la nostra illa.

Aquest dissabte 13 de maig hem realitzat diverses activitats a Maó, exposició, degustació i venda d’alimentació de Comerç Just, i també un Showroom de cosmètica natural i ecològica, on la nostra col•laboradora Anaí s’ha encarregat d’informar sobre les propietats de cada producte, convidant al públic assistent a provar-los.

Com a fi de festa hem gaudit amb la col•laboració del grup Teatre de Xoc, els qui han convertit el seu espectacle de Improxou en ImproComerçJust, interactuant amb el públic, animant-los a escriure unes paraules, frases o idees relacionades amb comerç just i consum responsable, aportacions que s’han transformat en un espectacle d’improvisació teatral de més d’una hora de durada.

Durant l’espectacle d’improvisació la nostra companya, Lluna Utset, responsable de la botiga solidària de Càritas a Maó, ha exposat al públic els deu principals criteris del Comerç Just, sent alguns d’ells, els salaris dignes, la igualtat entre homes i dones, la no explotació infantil o el respecte al medi ambient, tots importants per a un comerç internacional just amb les persones i amb el nostre planeta.

Moltes gràcies a tots els que avui ens heu acompanyat a la nostra festa, que aquest any té com a lema “Som rebels amb causa. Som Comerç Just”, seguirem treballant per transformar el món i rebel•lant-nos contra les injustícies.
S’Altra Senalla/Comerç JustLogotip
Logotip
Logotip
Logotip